Refill. Waar zijn we niet?

Overal wordt koffie gedronken. Koffie smeedt banden. Of het nu tussen de vijftig arbeiders in je fabriek is die in hun koffiepauze tegelijk een goeie, verse bak willen, of met je zakelijke relatie die een ‘aangekleed’ kopje koffie terugbetaalt met vertrouwen. Voor al die situaties heeft Refill de koffie. En de apparaten die het beste erbij passen.

Daar zit het verschil:
wij denken mee.

Ook met de theedrinkers, of de soepliefhebbers.

Onze service is wereldberoemd. Nou ja, bijna wereldberoemd. Storingen zijn er om opgelost te worden, zo snel mogelijk. En als het niet meteen lukt, dan brengen we tijdelijk een vervangend apparaat. Want zonder koffie kan een mens niet functioneren.

Welke koffieleverancier kies ik?

Koffie is te belangrijk om niet over na te denken. Tegelijkertijd wil je niet ook nog eens over je koffie hoeven nadenken. Koffie moet gewoon geregeld zijn, en goed. Daarom is het kiezen van een nieuwe koffieleverancier belangrijk. Maar waar moet je op letten?

Onderhoud en service
Een koffieautomaat op het werk heeft onderhoud nodig. De onderhoudsmonteur van Refill Coffee Service komt periodiek bij je langs om de automaat na te kijken.
Ook onze routedienst kan eventuele storingen oplossen.

Het kan natuurlijk altijd een keertje gebeuren: storing aan de koffieautomaat. Je wil dan vanzelfsprekend zo snel mogelijk een monteur zien. Let daarom bij de keuze voor een koffieleverancier op de service. Betaal je extra voor het oplossen van zo’n storing? Hoe snel kan een monteur op je zaak zijn? Niet onbelangrijk: een regionale onderhoudsmonteur is altijd sneller.

Full service Plus
Wie helemaal geen zorgen wil, kiest bij Refill Coffee Service voor de ‘Full Service Plus’. Dan ligt het volledige onderhoud van de automaat bij Refill. Wij nemen alle zorg uit handen.

Producten
Alle zaken zelf regelen, dat is natuurlijk ook een mogelijkheid. De koffieautomaat kopen, de koffie, de melk en suiker aanschaffen. Maar onderschat het bijhouden van de voorraad niet. De ene week is de koffie op, de andere week de chocolademelk. Wanneer bestel je bij, wanneer ga je naar de winkel? En hoeveel schaf je aan - want teveel is zonde, zeker na de houdbaarheidsdatum.

Kies daarom voor een koffieleverancier die periodiek je voorraad controleert en bijvult. Zo grijp je nooit mis, ontstaat er geen overbodige voorraad en heb je geen kopzorgen over vertraagde bestellingen.

Koffieleveranciers die alles in één keer leveren, schelen tijd en geld. En vooral: moeite.

Koop je toch liever zelf je producten? Kijk dan of de koffieleverancier deze optie biedt. Refill Coffee Service komt regelmatig bij je langs om de voorraad te checken.
Is er de afgelopen tijd minder koffie gedronken? Dan vullen wij minder bij.

Is er meer opgegaan? Dan krijgt u extra. Wij leveren per zak en niet per doos.

Nooit teveel, nooit te weinig. Dat is ontzorgen. Dat is Refill Coffee Service.

magnifiercrosschevron-down