It’s time for Refill Coffee Service

Refill is een overzichtelijk koffiebedrijf, geboren uit een gezin in het Limburgse Heythuysen. Dat betekent: slagkracht, grote toewijding en continuïteit. Geen helpdesk, geen wachtrijen, maar bellen en meteen de baas spreken

MEDEWERKER AAN HET WOORD
“Ik ben continu op zoek naar de juiste koffie-oplossing voor een klant”

Marc Willems

Daar zit het verschil:
wij denken mee.

Ook met de theedrinkers, of de soepliefhebbers.

Onze service is wereldberoemd. Nou ja, bijna wereldberoemd. Storingen zijn er om opgelost te worden, zo snel mogelijk. En als het niet meteen lukt, dan brengen we tijdelijk een vervangend apparaat. Want zonder koffie kan een mens niet functioneren.

Welke koffieleverancier kies ik?

Koffie is te belangrijk om niet over na te denken. Tegelijkertijd wil je niet ook nog eens over je koffie hoeven nadenken. Koffie moet gewoon geregeld zijn, en goed. Daarom is het kiezen van een nieuwe koffieleverancier belangrijk. Maar waar moet je op letten?

Onderhoud en service
Een koffieautomaat op het werk heeft onderhoud nodig. De onderhoudsmonteur van Refill Coffee Service komt periodiek bij je langs om de automaat na te kijken.
Ook onze routedienst kan eventuele storingen oplossen.

Het kan natuurlijk altijd een keertje gebeuren: storing aan de koffieautomaat. Je wil dan vanzelfsprekend zo snel mogelijk een monteur zien. Let daarom bij de keuze voor een koffieleverancier op de service. Betaal je extra voor het oplossen van zo’n storing? Hoe snel kan een monteur op je zaak zijn? Niet onbelangrijk: een regionale onderhoudsmonteur is altijd sneller.

Full service Plus
Wie helemaal geen zorgen wil, kiest bij Refill Coffee Service voor de ‘Full Service Plus’. Dan ligt het volledige onderhoud van de automaat bij Refill. Wij nemen alle zorg uit handen.

Producten
Alle zaken zelf regelen, dat is natuurlijk ook een mogelijkheid. De koffieautomaat kopen, de koffie, de melk en suiker aanschaffen. Maar onderschat het bijhouden van de voorraad niet. De ene week is de koffie op, de andere week de chocolademelk. Wanneer bestel je bij, wanneer ga je naar de winkel? En hoeveel schaf je aan - want teveel is zonde, zeker na de houdbaarheidsdatum.

Kies daarom voor een koffieleverancier die periodiek je voorraad controleert en bijvult. Zo grijp je nooit mis, ontstaat er geen overbodige voorraad en heb je geen kopzorgen over vertraagde bestellingen.

Koffieleveranciers die alles in één keer leveren, schelen tijd en geld. En vooral: moeite.

Koop je toch liever zelf je producten? Kijk dan of de koffieleverancier deze optie biedt. Refill Coffee Service komt regelmatig bij je langs om de voorraad te checken.
Is er de afgelopen tijd minder koffie gedronken? Dan vullen wij minder bij.

Is er meer opgegaan? Dan krijgt u extra. Wij leveren per zak en niet per doos.

Nooit teveel, nooit te weinig. Dat is ontzorgen. Dat is Refill Coffee Service.


REFILL REGELT HET!

Bij Refill ontzorgen we de klant. Wij vullen periodiek de voorraad aan zodat er nooit een voorraadtekort is. Wij vinden het belangrijk om goed in de gaten te houden of alles naar wens verloopt. Daarnaast leveren we, indien alle ingrediënten en toebehoren worden afgenomen, gratis service. Refill heeft een eigen technische dienst waarmee we een storing snel kunnen oplossen, vaak al binnen een paar uur!

Circulaire koffie

Refill Coffee Service wil duurzaam werken aan een betere wereld. Omdat je tegenwoordig niet kunt ondernemen zonder je verantwoordelijkheid te nemen én omdat we zelf geloven in de bijdrage die wij kunnen leveren.

BEKEND BAKKIE MET
HUUB STAPEL

“Ik drink het
liefst een dubbele
espresso, zo sterk
mogelijk”

magnifiercrossarrow-right