Service

Service altijd dichtbij

Kiest u voor service? Dan kiest u voor Refill Coffee Service

Lees in onze blog waar u op moet letten bij het uitkiezen van een goede koffieleverancier voor op het werk.

Hoe drinkt ú uw koffie het liefst? Zwart of met een vleugje melk? Of heeft u liever een cappuccino? Wij denken graag met u mee over al uw wensen.
Voor alle ingrediënten – zoals koffie, melktopping, lepeltjes en bekers – als basis voor een heerlijk kopje koffie kunt u bij ons terecht. Refill ontzorgt de klant. Een van onze medewerkers komt periodiek de voorraad aanvullen zodat er nooit wordt misgegrepen. Deze persoonlijke en directe service is belangrijk om goed in de gaten te houden of alles naar wens verloopt.

Bij Refill zit u nooit lang zonder koffie: bij een storing of mankement aan uw koffieautomaat zijn wij binnen slechts 4 uur ter plekke. Kunnen wij het probleem niet direct verhelpen? Dan krijgt u van ons een vervangende koffieautomaat.

Full Service Plus
Refill Coffee Service heeft tevens Full Service Plus.
Dit betekent dat het volledige onderhoud bij Refill ligt. U heeft er dus geen omkijken meer naar! Wij nemen alle zorg uit handen.

Informeer naar de mogelijkheden.

TIP

Van de technische dienst

De meeste koffie­automaten zijn aangesloten op de vaste wateraan­sluiting.
Zorg dat de waterkraan op een goede bereikbare plaats zit en dat de slangen niet geknikt zitten. Verder is het belangrijk dat er een waterslot op zit. Vraagt u zich af of uw waterslot goed is? Vraag het een van onze monteurs, hij kan u goed adviseren.

Refill Coffee Service

Notaris Ruttenlaan 15
6093 CP Heythuysen
Nederland
Telefoon
E-mail
KvK
BTW
0475-453785
info@refill.nl
13040293
NL817407492B01

Contact opnemen

Of bel direct: 0475 453785
Refill Coffee Service
Notaris Ruttenlaan 15
6093 CP Heythuysen
Nederland
Klantinformatie
Regionale speler
Website laten maken door Bureau Magneet - Online marketing
magnifiercross
× Hoe kan ik je helpen?
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram