MEDEWERKER AAN HET WOORD
“Onmisbare schakel voor uw bakje koffie”

Nick Luining

Voor veel mensen is koffie iets vanzelfsprekends. Het verwent de bodem van uw kopje op ieder gewenst moment. Een onmisbare oppepper richting een productieve werkdag. Nick Luining is vertegenwoor­diger bij Refill en zorgt ervoor dat uw dagelijkse arbeids­vitamine zonder haperingen uit de automaat stroomt.

Misschien maakt u wel eens een praatje met hem. Of herkent u hem van de foto bij dit artikel. Het kan zijn dat u Nick voor de eerste keer ziet. Ook in dat geval heeft hij zijn werk als vertegenwoordiger bij Refill goed gedaan: de koffieautomaat werkt naar behoren, zonder dat u het in de gaten heeft.

Nick is geboren en getogen in Eindhoven. De Brabander woont ondertussen in het Belgische Lommel en heeft samen met zijn vrouw twee kinderen: Robin en Tessa.
Nick begon zijn carrière in de ijzerwaren en gereedschappen, maar werkt sinds juni 2014 met veel plezier bij Refill. “Als vertegenwoordiger verkoop ik het hele reilen en zeilen waar Refill voor staat. Zeg maar van koffie tot (en met) de automaat, en alles wat daar tussen zit en ik vind dat geweldig”.

Nick is grotendeels verantwoordelijk voor de Brabantse afzetmarkt van Refill. Pak hem beet van Tilburg en Den Bosch tot en met Budel. Hij bezoekt klanten, bevoorraadt ze, benadert nieuwe prospects en is continu op de weg te vinden. Hij is het aanspreekpunt voor klanten richting Refill en andersom. “Ik maak me dan ook hard voor de klant, ik zal elke belofte die ik maak nakomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het snelle stukje service dat we aanbieden. Samen met de kwaliteit van onze koffie en de automaten maakt dat echt het verschil.”

magnifiercross