MEDEWERKER AAN HET WOORD
“De stille kracht achter Refill”

Ingrid Brunen

Ingrid Brunen werkt al vier jaar met veel plezier voor Refill. Maar waar andere werk-nemers bij Refill Coffee Service hun passie voor koffie kunnen uiten, heeft Ingrid een heel andere motivatie.

“Ik houd me bezig met alle facet­ten van de administratie. Dat is heel afwisselend werk, waarbij ik in contact kom met verschillende bedrijven. Refill Coffee Service heeft ervoor gekozen om een expertise­be­drijf in te huren om zorg te dragen voor hun admini stratieve afhande­ling. Dat past ook helemaal in hun straatje: ‘doe dat waar je goed in bent met passie en plezier’.

Dat bedrijf is Van Deur & Partners en ik ben de medewerker die voor Refill alle administratieve werkzaamheden verzorgt. Dat betekent dat ik de ad­ministratie bijwerk en me bezig houd met de jaar rekening en de belasting­aangiftes. Het ondersteunende werk achter de schermen. Ik heb het altijd leuk gevonden om zo precies bezig te zijn en contact te hebben met verschil­lende bedrijven.

Koffie drinken doe ik zelf niet graag. Thuis drink ik eigen­lijk alleen koude dranken nu ik erover nadenk. Soms drink ik op het werk een kopje koffie met melk en flink wat suiker. Waar ik echt van kan genieten is war­me chocolademelk. Gelukkig bieden de automaten van Refill ook een heer­lijke romige chocolademelk en daar word ik altijd heel blij van!”

magnifiercross