EEN WOORD VAN ONZE KLANT
“De klant staat centraal. En dat proef je”

Salon Capelli Heythuysen

Salon Capelli biedt een totaal-concept voor haar en beauty

Onze salon is ontstaan uit de behoefte om de klant meer te bieden dan anders. We zijn dan ook geen gewone kapsalon. Bij ons kunt u terecht voor uw totale look. Vanaf de oprichting merkten we al snel dat ons concept aansloeg. Wij zien de klant als individu en willen onze klanten leren ken­nen en hun persoonlijkheid onderstrepen. Hoe we dat doen? Door met de klant in gesprek te gaan en te ontdekken wat hij of zij belangrijk vindt in het dagelijks leven.

Bepaalde details kunnen een groot verschil maken, iemand die veel sport stelt bijvoor­beeld andere eisen aan het haar dan iemand die veel uitgaat. Het gaat erom niet in te vullen voor de klant, maar juist te luisteren en achter de echte wensen te komen. Ook als die voor de klant niet even duidelijk zijn in het begin. Mensen zich prettig laten voelen, zodat ze zichzelf kunnen zijn. Iemand moet niet alleen die dag een mooi kapsel hebben, maar wekenlang de perfecte coupe. Die ervaring zoeken onze klanten keer op keer en vinden ze bij ons ook keer op keer.

Dit jaar bestaat Salon Capelli 25 jaar. Dat betekent al tweeënhalf decennia totaalcon­cept voor onze klant. Indien gewenst kun­nen we naast haaradvies, ook advies geven over make­up of kleuren. We vinden het belangrijk dat mensen altijd thuis aan de slag kunnen met de adviezen. Het gaat er namelijk om dat je jezelf niet alleen speciaal voelt in de salon, maar elke dag. Het gaat om de betrokkenheid en de aandacht, we dragen onze klanten op handen. Die instelling is ook de reden dat we voor Refill hebben gekozen. Zij bieden de variatie en kwaliteit die onze klanten zoeken.

Daar­naast is hun benadering van klantenservice dezelfde als de onze; de klant staat centraal. En dat proef je. Mensen die vertellen dat ze wachten op de koffie totdat ze hun afspraak hebben. Zo zijn de moccachino’s van Refill bij ons heel populair. We kleden het dan nog extra aan met een glaasje water, of likeur­tje. De koffie van Refill ondersteunt en versterkt het verwenmoment dat wij voor onze klanten willen creëren.

magnifiercross