EEN WOORD VAN ONZE KLANT
“De koffie apparaten van Refill hebben wij tot volle tevredenheid in gebruik”

Oppe Koffie

Oppe koffie is een lunchroom waar iedereen welkom is.

De gasten kunnen gezellig bij elkaar komen en in de huiskamer of aan de keukentafel genieten van een lekker kopje koffie of een lunch. Bij Oppe Koffie werken 32 mensen. De helft hiervan zijn vrijwilligers en de andere helft zijn mensen met een arbeidsbeperking. Zo biedt de lunchroom voor deze mensen toch de mogelijkheid om dagelijks lekker bezig te zijn en sociale contacten te hebben. Oppe koffie bestaat inmiddels 2 jaar en heeft al drie prijzen gewonnen. Namelijk de Publieksprijs ondernemersprijs van Peel en Maas, en de Groeibriljant van gemeente Leudal: zowel de publieks- als juryprijs.

Al van begin af aan is het een ontmoetings-plek voor mensen met een arbeidsbeper-king. Daarom start er in het pand van Oppe koffie vanaf 6 November 2016 een dorps dag voorziening: ‘Durnèève’. Durnèève is voor iedereen die contact zoekt. Oud en jong, beperkt of onbeperkt. Oppe Koffie wil graag een bijdrage leveren aan het welzijn van de mensen om het leven wat makkelijker te maken. De deelnemers kunnen deelnemen aan activiteiten, sociale contacten onderhouden en creatief bezig zijn. En vooral “met een ander verhaal thuis komen“. “De koffie apparaten van Refill hebben wij tot volle tevredenheid in gebruik. De lunchroom wordt steeds populairder en om dit bij te kunnen houden moeten we steeds opzoek naar een oplossing om toch iedereen een lekkere kop koffie aan te kunnen bieden. Refill helpt ons hier bij.

Ze staan altijd voor ons klaar en denken goed mee. Bij ons is het niet alleen noodzakelijk dat wij goede koffie kunnen aanbieden, maar het gebruikersgemak is ook ontzettend belangrijk. We zijn erg tevreden over Refill omdat ze snelle service bieden en altijd met een oplossing komen!”

magnifiercross