Duurzaam

Refill Coffee Service wil duurzaam werken aan een betere wereld. Omdat je tegenwoordig niet kunt ondernemen zonder je verantwoordelijkheid te nemen én omdat we zelf geloven in de bijdrage die wij kunnen leveren.

Wij geven koffie een tweede kans!

Bij Refill vinden we het belangrijk om te blijven kijken naar innovaties en nog meer stappen te zetten op gebied van duurzaamheid en ons aandeel in een circulaire economie.

Elke twee weken halen we de koffiedrab uit jouw automaat op en hergebruiken het weer. Zo kun je van koffiedrab bijvoorbeeld potten maken, nieuwe koffiebekers of bijvoorbeeld pellet korrels die je kunt gebruiken als brandstof.

Eerlijkheidshalve moeten we erbij vermelden dat we hier nog steeds mee in de research en development fase zitten. Ondertussen worden er wel pellets gemaakt en onderzoeken we samen met Chillabs, Eco Valore en Hogeschool Zuyd naar de mogelijkheden om waardevolle stoffen uit de koffiedrab te halen.

Wij kijken kritisch naar onze verpakkingen, proberen zo efficiënt mogelijk onze routes te rijden en als het even kan kopen we regionaal in. We rijden elektrisch.

Waarom?

If not me then who?
If not now then when?
If not here then where?

We zijn er nog lang niet, maar we zetten stappen in de goede richting. Stap je mee?

Wordt vervolgd!

magnifiercrosschevron-down