BLOG
“Over de koffievoorraad hoeft u zich geen zorgen meer te maken”

Waarom zou ik een nieuw koffieautomaat aanschaffen?

U en uw medewerkers vinden de koffie uit de automaat al een tijdje niet meer zo lekker smaken. Het schoonmaken van de koffiemachine is een hele klus en de automaat heeft iedere week wel een keer storing. Eigenlijk zou u een nieuwe koffieautomaat moeten aanschaffen. Eentje die lekkere koffie zet. En zou het niet makkelijk zijn als de koffie periodiek geleverd wordt, zodat de maandelijkse spoed-ritjes naar de groothandel ook verleden tijd zijn. Maar toch… u twijfelt.

Overstappen naar iets nieuws vinden we vaak lastig. Ook al voldoet de koffieautomaat niet meer aan onze verwachtingen, we weten tenminste wel wat we al in huis hebben. Een nieuwe automaat? Dat is een verandering en dat brengt onzekerheid met zich mee.
Wat als de koffie uit de nieuwe automaat ook niet lekker is? Wat nou als de koffie op raakt? Wat nou als de nieuwe automaat steeds storing geeft?

Die twijfels kunt nu loslaten! Bij Refill is er niets om u onzeker over te voelen.
Refill Coffee Service is een bedrijf dat zich volledig heeft gespecialiseerd in koffievoorzieningen binnen bedrijven en instellingen.

Refill Coffee Service is een regionale koffieleverancier
Dit heeft enkele voordelen. Een regionale leverancier zit altijd bij u in de buurt. Daardoor zijn de rijtijden kort. Dit is niet alleen beter voor het milieu, als u ons nodig heeft dan zijn wij snel bij u ter plaatse!
Daarnaast zijn we een bedrijf waarbinnen we korte lijnen hanteren. Hierdoor krijgt u sneller de juiste persoon te spreken en wordt u eerder geholpen. Bij Refill heeft u persoonlijk contact, het zogenaamde ‘ons kent ons’ gevoel.

Altijd de juiste voorraad koffie in huis
Over de koffievoorraad hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Onze bezorgservice komt regelmatig bij u langs om de voorraad te checken. Is er de afgelopen tijd minder koffie gedronken waardoor u over heeft? Dan vullen wij niet of minder bij. Is er meer op gegaan? Dan krijgt u extra koffie. We leveren per zak en niet per doos. Zo heeft u nooit te veel of te weinig koffie in huis. Refill Coffee Service ontzorgt, zodat u zich kan focussen op waar u goed in bent!

Storingen van uw koffieautomaat voorkomen
En als onze bezorgservice toch al bij u is, dan kijkt hij ook meteen de koffieautomaat na. Zo voorkomt u storingen. Jaarlijks kijken we de machine preventief na. Hierbij vervangen we de slijtage gevoelige onderdelen en het waterfilter. Krijgt u onverwachts toch een storing? Omdat de servicemedewerkers altijd onderweg zijn, zijn ze altijd bij u in de buurt. Zo kan een storing snel verholpen worden. En volgens afspraak zijn hier geen kosten aan verbonden.

Kosten van een koffieautomaat
De prijs hangt af van het soort koffieautomaat dat u wilt. Een simpele machine met 5 drankselecties is goedkoper dan de duurdere variant met meerdere drankselecties.
Daarnaast heeft u bij Refill de keus om een koffieautomaat te leasen of te kopen. De keuze hiervoor ligt geheel bij uw eigen wensen.
Bij leasen spreidt u kosten over een langere tijd en blijft de machine in eigendom van de koffieleverancier. Bij kopen betaalt u het bedrag ineens en komt de automaat op uw naam te staan.

Overstapservice

Wanneer u al een contract bij een koffieleverancier hebt, moeten enkele zaken worden geregeld. Vervelend? Nee hoor, niet met een overstapservice. Wij regelen alles wat komt kijken bij een overstap voor u. Dan heeft u er geen omkijken naar en kunt u gaan genieten van uw lekkere bakkie koffie.

Ja maar…
Wij komen graag bij u langs om kennis te maken. Wij kunnen u dan adviseren wat de beste koffieautomaat voor uw bedrijf is. Twijfelt u tussen 2 koffiemachines? Dan kunt u deze allebei uitproberen om dan de beste voor uw bedrijf te kiezen. Na twee maanden toch spijt van uw keuze? Dan kijken we samen naar een andere koffieautomaat.
Groeit uw bedrijf, dan groeit de koffieautomaat met u mee. Dat betekent dat wanneer u, tijdens de looptijd van het contract, een grotere machine nodig heeft, wij deze kunnen omruilen.
Zo komen we samen tot de beste oplossing voor uw koffievoorziening tegen de best denkbare prijs-kwaliteitverhouding.

Refill Coffee service ontzorgt uw koffie. Maak nu een afspraak met onze koffie-expert!

magnifiercross