EEN BEKEND BAKKIE MET
“Ik drink het liefst een dubbele espresso, zo sterk mogelijk”

Huub Stapel

We drinken een ‘kopje’ met één van Limburgs én Nederlands bekendste ‘kopjes’: Huub Stapel. Geboren in Tegelen en ondertussen overal in het land gewaardeerd en geroemd om zijn acteerprestaties.

Voor Refill is Stapel geen compleet onbekende, integendeel. Refill sponsorde vorig jaar de Rett familiedag met koffie, thee en cappuccino. Huub zet zich als ambassadeur al jaren in voor Rett-meisjes en dus was het een ‘logische’ stap om hem op de koffie te vragen. Ook voor de rest van Nederland is Huub Stapel absoluut geen vreemde meer. Je kunt hem bijvoorbeeld zien in het succesvolle theaterprogramma ‘mv2’ of de televisiehit ‘Zwarte Tulp’. In februari 2016 komt ‘Intouchables’ naar het theater. En wie anders dan Huub Stapel speelt Philippe, de miljonair in de rolstoel. Vanaf het moment dat hij Driss, een kleine crimineel uit de buitenwijken van Parijs, als persoonlijk verzorger aanneemt wordt hun beider wereld op zijn kop gezet. De mannen zoeken samen naar spanning en avontuur, dagen elkaar uit en zo ontstaat een intense vriendschap, die even kwetsbaar als ontroerend is.

Daarnaast gaat Stapel schitteren in een dramareeks over politicus Ruud Lubbers. “Het is fascinerend me in te mogen leven in situaties die Ruud Lubbers zo meegemaakt zou kunnen hebben.” Huub: “Ik drink het liefst een dubbele espresso, zo sterk mogelijk! Een specifiek koffie moment heb ik eigenlijk niet, ik drink het de hele dag door. Ook waar ik de koffie nuttig, maakt me niet zoveel uit. Dat kan overal zijn. Waar ik het nodig heb of ergens waar het leuk is. Zoals op de veranda van de Pipo wagen van Buitengoed de Gaard in Heythuysen. Gelukkig ben ik geen snoepkont en kan ik lekkere dingen zoals koekjes en chocolaatjes (traditionele dikmakers) laten liggen.”

Refill Coffee Service
Notaris Ruttenlaan 15
6093 CP Heythuysen
Nederland
Klantinformatie
Regionale speler
magnifiercross